Kundalini med Dans & Mantras


Posted on June 29th, by Admin in Schedule. No Comments

Kundalini med Dans & Mantras

Upplev Kundalini genom Trumma, Dans och Heliga Mantras

Anette Carlstrom guidar oss till att väcka den inneboende Livskraften Kundalini genom att trumma tillsammans med uråldriga Mantras för att sedan naturligt låta kroppen uttrycka sig genom Dans till musik. En Trumresa med Heliga Mantran och Dans tillhör den urgamla teknologin av medvetande för att naturligt väcka ens Kundalini till en högre medvetenhet.

Kvällen avslutas med Oneness Meditation (OM), en Energiöverföring som flödar genom ögonen för att förankra och förstärka din kontakt med Ljuset inom Dig.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Upcoming events and words from Anette

Here you can learn of upcoming events – at the center, around the world, and online. You can also read the latest words from Anette. // Kommande evenemang på meditationscentret, runt om i världen och online.