Anette Carlström

Anette Carlström

Anette är en modern Mystiker, en Uppvaknad människa, och är internationellt erkänd för att sprida fenomenet Oneness Blessing. Hon är författare till två hyllade böcker, Från hjärtat , skriven tillsammans med Eva Breckert för Ica Bokförlag, där hon delar sin resa i medvetenhetens fördjupning till vad som kallas för Awakening eller Uppvaknande och där hon också svarar på känsliga och djupgående frågor.

Hennes andra bok, även den utgiven av ICA bokförlag utnämnd som Månadens huvudbok – Namaste, det Gudomliga i mig hälsar det Gudomliga i dig  – är en färdplan och extraordinär guide i att utforska de heliga sanningar som är gömda i vår vardag. Den är fylld med enkla underbara guidade meditationer och anekdotiska berättelser. Varje ord genomsyrar läsaren till att Vakna upp till Närvaron, the Presence.

Hon har också en Från hjärtat DVD som har särskilt guidade meditationer, en resa till Oneness University i Indien och en Satsang i Sverige. Den finns även på engelska, dubbad till ryska och med danska undertexter. Hon har flera CD-skivor som också förmedlar Oneness Blessing energier genom de heliga chants hon sjunger för att föra lyssnaren in i ett naturligt Uppvaknande.

Anette är också mamma till två barn, har en praktik i Alternativ Hälsa och Meditation Center i södra Sverige och reser runt i Europa för att dela sin historia, undervisning och sång. Under en vistelse vid Oneness Universitetet fick hon en speciell gåva från hennes andliga Mästare, Sri Bhagavan, att när hon talar och sjunger sker överföringen av Oneness Blessing antingen personligen eller via telefon eller Internet. Hon har nyligen initierats för att ge Oneness Meditation (OM), som är en ny helig överföring av Oneness energier som accelererar Awakening.Upcoming events and words from Anette

Here you can learn of upcoming events – at the center, around the world, and online. You can also read the latest words from Anette. // Kommande evenemang på meditationscentret, runt om i världen och online.