Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Satsang & Divine Light Meditation – Stockholm

October 26, 2018 @ 6:00 pm - 9:00 pm

Kom in i Närvaron av Ljuset!

Upplev kontakten med Närvaron i Hjärtat där Acceptans, Kärlek och Ljus av Medvetenhet är ett Naturligt sätt att Leva. Upplev en insikt. Ordet “Satsang” är ett Sanskrit ord som betyder att dela sin sanning. Anette delar ut från sina egna upplevelser i olika ämnen som kan hjälpa dig att få din egen upplevelse och insikt. Du får höra om hur hjärtat och hjärnan är synkroniserat och nära kopplat till vår planet och hur vi lätt kan flöda med de stora förändringarna som sker i vår tid.

Lär dig hur urgamla civilisationer banade vägen med visdom i medvetandeteknik som är högst relevanta i dag och ger oss tillgång till att flöda genom vårt undermedvetna och strömma in till Kraften av Befrielse.Upptäck Närvaron av Gudomligt Ljus och bli vägledd in i konsten av medvetenhetens alkemi; hur negativa energier kan förvandlas till positiva.

Se din egen roll i skiftet av den planetariska utvecklingen och rör dig in i mot din högsta potential som människa. Anette har en gåva när hon talar, skriver och sjunger; då sker en överföring av energi som kan upplevas som ljus när den mottages av den andra personen. Hon erbjuder en inre kompass för att utforska de heliga sanningarna som är gömda i våra vardagsliv.

Anettes passion är att hjälpa människor att ansluta sig till sin egen källa av närvaro; att tända hjärtans visdom där vänlighet, kärlek och medvetenhet är ett naturlig levnadstillstånd. Divine Light Meditation, en kraftfull energiöverföring att väcka kärleken och visdomen av din sanna natur – närvaron av ljus inom dig.Denna meditation är en portal till att uppleva din inneboende kraft, visdom och närvaro av frid som flödar naturligt från ditt hjärta. Alla kan med fördel ta del av denna meditation oavsett kulturell eller andlig bakgrund.

Datum: fredag 26 oktober
Tid: 18.00-21.00
Pris: 300kr, kontant på plats eller swish
Plats: Svenska Institutet för Sorgebearbetning
Adress: Tegnérgatan 24, Stockholm
Kontakt: Anja Bulow: bulowanja@gmail.com eller 0739392909

Anmäl direkt via denna länk: 
https://www.anettecarlstrom.com/home/satsang-divine-light-meditation-stockholm/

Details

Date:
October 26, 2018
Time:
6:00 pm - 9:00 pm
Share This