Välkommen till ”Oneness in the Body”

4 veckors Workshop i Ramlösa!

Upptäck Helheten av vem du är: Kropp – Sinne – Medvetande, och hur du finner hälsa, balans och utveckla nya perspektiv. Det blir en djupdykning och sammanstrålning av Helheten till vår Högsta Potential som människa.

Varje vecka bygger på varandra och kan varmt rekommendera att du tar alla fyra veckor för att få ut maximalt. Kursen kommer innehålla rikligt med information och guidade meditativa processer, energiöverföringar samt praktiska övningar med prova-på-recept och kompendium.

Vecka 1: Kroppen- 4 nov

Hur vi kan öka kommunikation och medvetenhet mellan våra olika organ och system i kroppen för att finna fysisk balans, främja ett läkande och få hälsa och välmående. Hur kan kost och näring påverka vår livskraft och hälsa och vad bör vi undvika?

Det blir även genomgång av våra olika Kroppar, “Koshas”, och hur vi kan öppna oss för balans.

Vecka 2: Sinnet – 11 nov

Hur tankar och känslor styr vår medvetenhet och val i våra liv. Hur vi kan få frånkoppling av sinnet och uppkoppling mellan hjärta och hjärna. En djup-dykning in i sinnets natur för att öka medvetenheten.

Vi går även in på de 10 program som styr det undermedvetna programmen i våra liv.

Vecka 3: Medvetandet- 18 nov

Hur vårt medvetande kan utvecklas och skapa ett liv i glädje utan anledning. Hur vi kan få djupare kontakt och relation med vårt inre Ljus, vår Källa, inre Gudomlighet.

Hur forskning och vetenskap går hand i hand med urgammal teknologi av medvetenhet och hur vi finner meningsfullhet i våra liv och relationer

Vecka 4: Oneness i Kroppen

16 dec

En sammanstrålning av Helheten:: Hur du kan uppleva livet från din högsta potential som människa. Att släppa taget på det förflutna och öppna en Ny Port till Ljusets Kraft i vardagen.

Få en nystart till Lycka utan anledning – Hjärtat och Hjärnans Intelligens.

De 4 kurstillfällen är på måndagar mellan kl 18 -20

4 nov, 11 nov , 18 nov & 2 dec

Bokar du får alla 4 gångerna får Du kursen för 2000 kr 

Man kan även välja att ta en enstaka gång

Pris: 600 kr

Plats: Folke Bernadottes väg 445 Ramlösa Helsingborg.

Ingång på baksidan av det stora gula huset. Samma ingång som HSB.

Share This