RAMLÖSA – PORTAL OF LIGHT

Ramlösa- En Helig Platform

VISIONEN för den vackra nya platsen Ramlösa är att fungera som en helig plattform för din inre transformation. Hit kan du komma och hitta en djupare expansion av frid, inspirationen till utveckling och lärande. Det kommer fungera som en Flygplats för Medvetandet – hit kan du anlända med ditt bagage från det förflutna för att släppa taget på det som inte längre behövs i förberedelse för avresan mot din nya destination i livet.  

Vi kommer ha ett Spännande och Magiskt event den 10 november

Journey into Happiness

JOURNEY INTO HAPPINESS

.

En Heldags FördjupningsRetreat

Välkommen på en djupgående transformationsevent med livsföränderliga läror som tar dig till djupa tillstånd i din medvetenhet mot ett uppvaknande; ”Awakening”. Denna kurs hålls av Uppvaknade Guider och direktsänds från Indien. Eventet kommer att hållas på engelska men det kommer att finnas möjlighet till översättning till svenska

Lär Dig från en Uppvaknad Lärare

Urgamla och moderna läror ges som är genomsyrade av “mystiska processer” som helt och hållet kan omvandla ditt medvetande.

Praktiska verktyg

Upptäck naturen av den inre kampen och få aktiveringar som gör att du kan belysa din högsta potential genom att stanna närvarande och obestridd.

Skifte i medvetenhet

Upplev djupare visdom och inre närvaro som blir levande och stabiliseras inifrån. Finn din sanning och bli uppfylld

MISSIONEN

Missionen är att hjälpa till i den förvandlingsprocess som Livet ger oss till själavård för hela människan – en hjälp till förnyelse och omsorg för kropp, sinne och själ. Välkommen till Ramlösa Portal av Ljus – en Alkemi för hjärtat!

Tillsammans med mitt team kommer vi att erbjuda alla sorts typer av evenemang; Hälso- och Alternativmedicin Behandlingar,  Föreläsningar, Meditationskurser för både nybörjare och avancerade, Dansmeditationer, Satsang, Konserter, Heliga Kammarprocesser, Supreme Light Meditationer, Workshops i Medvetandeutveckling och Retreats i Stillhet.

 

Ramlösa Park

Historien om Ramlösa Brunnspark är fantastisk! Mot slutet av 1700-talet hade läkaren Döbelius upptäckt att det järnhaltiga vattnet från en naturlig källa i Ramlösa hade en läkande effekt på soldaterna av kung Karl XII. Döbelius var så entusiastisk att han kunde vinna tillräckligt med anhängare för att bygga ett spa i Ramlösa. Den 17 juni 1707 öppnades Ramlösa Spa med sin vackra Park och Döbelius engagemang bidrog väsentligt till att mineralvatten blev ett populärt botemedel i Europa. Vid slutet av 1800-talet hittades en annan källa hittas på platsen av ren slump, vars vatten var alkalisk och rik på mineraler och salt. Detta vatten kolsyrades och blev ett av de mest kända mineralvatten i Sverige – känd som Ramlösa.

Hitta vägen till Portal of Light

Adress:  Folke Bernadottes väg 445 Ramlösa-Helsingborg

Buss: Från Helsingborgs centralstation (Helsingborg C, Knutpunkten)
(Där färjor, tåg och bussar lämnar.)
Det finns 3 olika bussar till Portal Of Light

(Du kan betala med kreditkort på bussen eller köpa biljetten med en mobilapp eller på Helsingborgs centralstation vid biljettautomat eller på kontoret.)

2 bussar lämnar från samma plattform på Knutpunkten och stannar på samma ställe.
Stadsbuss 2 mot Råå via Ättekulla och
Stadsbuss 3 mot Humlegården via Elineberg lämnar från plattformen (N) utanför stationen.
Hoppa av bussen på “Helsingborg Ramlösa Brunn” Plattform (A) och har ca 4 min promenad till “Portal of Light”

Om du kommer med tåg  finns det möjlighet attn hoppa av på Ramlösa station strax utanför Helsingborg. Det kommer att vara en 1,4 km promenad till “Portal of Light”

Kommer du med bil finns mycket gott om gratis parkeringplatser. Ingången är på samma sida som parkeringsplatserna

Kontakt: info@anettecarlstrom.com

Share This