Satsang & Divine Light Meditation

Stockholm 26 oktober

Satsang & Divine Light Meditation

Kom in i Närvaron av Ljuset

Upplev kontakten med Närvaron i Hjärtat där Acceptans, Kärlek och Ljus av Medvetenhet är ett Naturligt sätt att Leva

Anette Carlström

 

Anette har en gåva när hon talar, skriver och sjunger; då sker en överföring av energi som kan upplevas som ljus när den mottages av den andra personen.

Hon erbjuder en inre kompass för att utforska de heliga sanningarna som är gömda i våra vardagsliv. Anettes passion är att hjälpa människor att ansluta sig till sin egen källa av närvaro; att tända hjärtans visdom där vänlighet, kärlek och medvetenhet är ett naturlig levnadstillstånd.

 

Satsang – Upplev en insikt

Ordet “Satsang” är ett Sanskrit ord som betyder att dela sin sanning. Anette delar ut från sina egna upplevelser i olika ämnen som kan hjälpa dig att få din egen upplevelse och insikt.

Du får höra om hur hjärtat och hjärnan är synkroniserat och nära kopplat till vår planet och hur vi lätt kan flöda med de stora förändringarna som sker i vår tid.Lär dig hur urgamla civilisationer banade vägen med visdom i medvetandeteknik som är högst relevanta i dag och ger oss tillgång till att flöda genom vårt undermedvetna och strömma in till Kraften av Befrielse.

Upptäck Närvaron av Gudomligt Ljus och bli vägledd in i konsten av medvetenhetens alkemi; hur negativa energier kan förvandlas till positiva. Se din egen roll i skiftet av den planetariska utvecklingen och rör dig in i mot din högsta potential som människa

Divine Light Meditation

Divine Light Meditation, en kraftfull energiöverföring att väcka kärleken och visdomen av din sanna natur – närvaron av ljus inom dig.

Denna meditation är en portal till att uppleva din inneboende kraft, visdom och närvaro av frid som flödar naturligt från ditt hjärta. Alla kan med fördel ta del av denna meditation oavsett kulturell eller andlig bakgrund.

Lyssna på vad Anette säger om Divine Light Meditation

Anmäl Dig till Satsang & Divine Light Meditation den 26 okt

Information

Datum: fredag 26 oktober
Tid: 18.00-21.00
Pris: 300kr, kontant på plats eller swish
Plats: Svenska Institutet för Sorgebearbetning
Adress: Tegnérgatan 24, Stockholm
Kontakt: Anja Bulow:  bulowanja@gmail.com eller 0739392909

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Anette ger även behandling 27-28 okt i Stockholm

Kranio-Sakral Behandling

Har du problem med stress och oro? Behöver du komma djupare ner i dig själv? Välkommen på en djupt läkande Kraniosakral Behandling för alla stressrelaterade symptom. Djupt Läkande Kraniosakral Behandling för alla stressrelaterade symptom

Det Kraniosakrala systemet är direkt kopplat till alla celler i kroppen – nervsystemet, rörelse, matsmältning, hormoner, reproduktionssystemet, cirkulation, andning, immunförsvar, lymfsystemet. Genom en Kraniosakral behandling får du läkande hjälp både fysiskt och psykiskt. Anette har 20 års erfarenhet och är utbildad på Svenska Kinesiologiskolan samt Bröderna Tranbergs. Om du önskar kan du även få vägledning på din andliga resa och guidning i ditt uppvaknande. 

1 timme Pris: 1100 kr . Betala med kort, kontant eller swish.
Var: Bellmans Salonger, Sigtunagatan 5 i Stockholm (nära Odengatan)

När du kommer till bokningssidan, välj  Stockholm under “please select” och okt månad så hamnar du rätt till datumen. Välj ut en tid som passar och fyll i dina uppgifter. En bokningsbekräftelse kommer att skickas till dig.

Share This